OVER ONS

DE ALLEREERSTE E-RALLY IN TWENTE
WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR DEZE PARTIJEN

Adversa Lions Club

Lionsclub Enschede Adversa zet zich in voor de lokale gemeenschap. Hun doel is mensen die openstaan voor elkaar en anderen samenbrengen in een gezellige, hechte omgeving, waarin ze uit gezamenlijke activiteiten energie putten die ze inzetten om iets te kunnen doen om de levensvreugde van de lokale gemeenschap te vergroten. Met deze actie willen ze dan ook een veilige en als thuis voelende omgeving bieden voor kinderen in het Prinses Máxima Centrum. 

Roadtrips.nu

Roadtrips.nu is een ster in het ontwikkelen van rally’s. Ze organiseren rally’s over heel de wereld, maar voor E-rally Twente blijven we wat dichter bij huis. Een passie voor auto’s en de weg wordt gecombineerd met prachtige momenten en herinneringen door Roadtrips.nu. 

Autolease Twente

Bij Autolease Twente kun je auto’s leasen en huren. Met een groot aanbod in elektrische auto’s zijn ze dan ook de perfecte partner voor E-rally Twente. Wil je meedoen aan de rally maar heb je (nog) geen elektrische auto, kan je hier zeker terecht. Met een oog op duurzaamheid en de toekomst helpt Autolease Twente de E-rally onvergetelijk te maken.